Gyerekorvos...

2010.03.05. 14:52

Csütörtökön megjelentünk a szokásos havi tanácsadáson. Előzmény: Gergő 3 hétig nem hízott semmit, ezért felhívtuk a dokinénit, hogy akkor most mi van. Ő kedvesen elmondta, hogy teljesen jó a gyerek súlya, de figyelgessük és majd csütörtökön megnézi. Mi figyelgettük rendesen, minden este mázsálás volt. Eredmény: Gergő 5 nap alatt hízott 160 grammot, ami elég jónak mondható.

Ezek után a gyerekdoki erről tudomást sem véve azt hajtogatta, hogy biztos kevés a tejem és ennek a gyereknek tápszer kell. Mérjük minden etetésnél és ha nem eszik 900 grammot naponta, akkor nincs mit tenni...

Nekem ez egy picikét furcsa. Az egy doog, hogy van egy ajánlott mennyiség, de ha a gyerek hízik és annyi tejem van, hogy a lefolyóban landol a felesleg (a fagyitej nem jön be az uraságnak), akkor miért tömjem tápszerrel? És legfőképpen hogyan?? Libatömővel?

Szóval most mérünk éjjel-nappal. Persze hajnalban valahogy nem volt erőm mérlegelni, úgyhogy tolódik a projekt vasárnapra.

Délelőtti pillanatkép:

A bejegyzés trackback címe:

https://kaboca.blog.hu/api/trackback/id/tr741811592

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Navegar aquí 2017.12.27. 22:58:36

Asztali zen kert - Megyeri Szabolcs kertész blogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása